Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
08.11.2021

На Харківщині судитимуть 22-річну винуватицю ДТП, у якій постраждало двоє дітей

                                   

Чугуївською окружною прокуратурою Харківської області до суду направлено обвинувальний акт стосовно 22-річної дівчини за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяло тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286 КК України).

За даними слідства, у вересні 2021 у м. Чугуєві обвинувачена на нерегульованому перехресті зіткнулась з велосипедистом. Після зіткнення вона продовжила рух по зустрічній смузі, не впоралася з кермуванням та здійснила наїзд на двох 11-річних дітей, які йшли поблизу бордюру в зустрічному напрямку. У результаті дорожньо-транспортної події малолітні хлопчик та дівчинка отримали численні тяжкі тілесні ушкодження.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося Чугуївським районним управлінням поліції Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 393