Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
10.11.2021

Понад 1,8 млн грн збитків на реконструкції спортшколи – повідомлено про підозру директору підприємства на Черкащині

              

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури повідомлено про підозру директору підприємства-забудовника за фактом зловживання наданими йому повноваженнями під час здійснення реконструкції та добудови спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи (ч. 2 ст. 364-1 КК  України).

За даними слідства, підозрюваний упродовж 2018 – 2019 років, в ході реконструкції умисно допустив відхилення від проектної документації, а також використав будівельні матеріали, які не передбачені проектом. 

Експертизи встановили, що подальша добудова та використання спортивних залів є неможливим, а також небезпечним без демонтажу деяких несучих конструкцій. Виконані роботи були повністю оплачені за рахунок бюджетних коштів, що спричинило збитки на загальну суму більше 1,8 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Черкаського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Черкаській області за оперативного супроводу Управління СБУ в Черкаській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 395