Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
10.11.2021

За систематичні зґвалтування 7-річної падчерки судитимуть чоловіка на Одещині

                 

Малиновська окружна прокуратура м. Одеси скерувала до суду обвинувальний акт стосовно уродженця Вінниччини за фактами ґвалтування малолітньої дитини (ч. 4 ст. 152 КК України).

Слідством встановлено, що з початку 2020 року по червень 2021 року названий батько, користуючись безпорадним станом своєї 7-річної падчерки, нездатністю розуміти вчинюваних з нею дій та чинити опір, систематично, понад десять разів, вчиняв стосовно дівчинки дії сексуального характеру. При цьому, обвинувачений, застосовуючи психологічний тиск, наказував дитині нікому про це не розповідати. Наразі за клопотанням прокуратури чоловік перебуває під вартою.

До суду також скеровано обвинувальний акт стосовно матері потерпілої дівчинки за фактом злісного невиконання своїх батьківських обов’язків, що спричинило тяжкі наслідки (ст. 166 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Головного управління Нацполіції в Одеській області. 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Одеської обласної прокуратури

кількість переглядів: 429