Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
17.11.2021

Привласнення 1,2 млн грн на будівництві амбулаторій - викрито членів організованої групи на Хмельниччині (ФОТО)

                      

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру членам організованої групи у привласненні 1,2 млн грн коштів державного бюджету (ч. 5 ст. 191 КК України).

За даними слідства, житель столиці залучив до своєї діяльності директора та виконроба підконтрольних йому товариств – переможців публічних закупівель, які здійснювали будівництво двох амбулаторій загальної практики сімейної медицини у Шепетівському районі, а також інженера з технічного нагляду.

Шляхом завищення обсягу робіт, витрат на проведення будівництва, підробки документів спільники упродовж 2018-2019 років заволоділи коштами з державного бюджету.

Операцію з викриття проведено прокурорами спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області ДСР Нацполіції України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції в області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 451