Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
22.11.2010

Власника автобуса, що торік зіткнувся із дизель-поїздом на залізничному переїзді на Тернопільщині, засуджено до 6 років позбавлення волі

  

     Тернопільський міськрайонний суд визнав винним 42-річного підприємця, власника автобуса, що потрапив у дтп на залізничному переїзді у 2009 році, у скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст.271 КК України.
     Суд призначив йому покарання у вигляді 6 років позбавлення волі з позбавленням права займатись підприємницькою діяльністю, пов‘язаною з наданням послуг з внутрішніх перевезень пасажирів і вантажів автомобільним транспортом загального користування строком на 2 роки.
     Засудженому змінили міру запобіжного заходу та взяли його під варту в залі суду. Також його зобов’язано сплатити 315 тис. грн. моральної шкоди рідним загиблих.
     Розслідування злочину та підтримання державного обвинувачення у даній справі проводив Тернопільський транспортний прокурор.
     ДТП сталося 14 лютого 2009 року о 9-й годині 45 хвилин на залізничному переїзді у с.Прошовій. У результаті зіткнення автобуса «Тернопіль – Скоморохи» з електричкою «Тернопіль – Іване- Пусте» загинуло п’ять людей , в тому числі водій автобуса.


Прес-служба Генеральної прокуратури України
кількість переглядів: 74798