Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
22.11.2010

До довічного позбавлення волі засуджено срібного призера чемпіонату Європи з дзю-до, неодноразового чемпіона України

    

     Вироком апеляційного суду Запорізької області від 19.11.2010р. засуджено Євгена Сотнікова, срібного призера чемпіонату Європи з дзю-до, неодноразового чемпіона України за ч.2 ст.15, п.7 ч.2 ст.115, п.п.7,13 ч.2 ст.115, ч.1 ст.263 КК України до остаточного, на підставі ст.70 КК України, покарання у вигляді довічного позбавлення волі.
      Вказана особа обвинувачувалася у скоєнні замаху на умисне вбивство гр. М. та умисному вбивстві з хуліганських мотивів гр. Т., а також виготовленні, зберіганні вогнепальної зброї та придбанні, зберіганні бойових припасів без передбаченого законом дозволу.
      Як встановлено слідством, 19 грудня минулого року в одному з міських кафе спортсмен підніс пістолет до голови одного з присутніх юнаків і натиснув на курок. Проте пострілу не відбулося, тоді він направив зброю до голови іншого хлопця та вистрілив, чим спричинив йому смерть.
      Крім того, під час проведення обшуку за місцем проживання Є.Сотнікова, працівниками міліції були виявлені бойові припаси та вогнепальна зброя.


Прес-служба Генеральної прокуратури України
кількість переглядів: 75055