Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
04.01.2006
Прокуратурою Харківської області направлено до суду кримінальні справи за фактами багатомільйонних розкрадань бюджету та відмивання "брудних" коштів
Прокуратурою Харківської області направлено до суду кримінальну справу за обвинуваченням керівника ППФ „Сфера” у вчиненні злочинів, передбачених  частиною 5 статті 191 (привласнення майна або заволодіння ним в особливо великих розмірах), частиною 3 статті 209 (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом в особливо великому розмірі), частиною 2 статті 366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.
Досудовим слідством встановлено, що директор ППФ у 2004 році незаконно одержав понад 6 млн. грн. у якості відшкодування податку на додану вартість.
Крім того, прокуратурою Харківської області розслідувано та направлено  до суду кримінальну справу за обвинуваченням директора ТОВ „Планета” у вчиненні злочинів, передбачених частиною 5 статті 191, частиною 3 статті 209 та частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України, який у такий же спосіб отримав з бюджету понад 8 млн. грн.
 

кількість переглядів: 1708