Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
22.03.2006
Прокуратурою Одеської області порушено низку кримінальних справ про контрабанду м''ясопродуктів
         Працівники обласної прокуратури спільно з колегами з Генеральної прокуратури України, які спеціально виїжджали до Одеси, викрили потужні канали ввезення в країну через морські торговельні порти контрабандного м’яса з Китаю, Бразилії та інших держав.
          Саме тут діяли відпрацьовані тіньові схеми, де, в залежності від конкретних обставин, змінювалися лише деталі контрабанди: удавана відсутність вантажоотримувача, перерваний транзит, конфіскація в судовому порядку імпортного м’яса з подальшою фіктивною передачею на переробку, зміни маршрутів руху м’ясопродуктів, незаконне надання дозволів на транзит, тощо.
         Прокуратурою встановлені чисельні факти, підробки офіційних документів, зловживань з боку окремих службових осіб, що спричинило для держави тяжкі наслідки, за якими порушено низку кримінальних справ.
         Крім того, внесено шість протестів голові Малиновського районного суду м. Одеси щодо скасування постанов у справах про адміністративне провадження, за якими застосована конфіскація і утилізація заборонених до ввозу в Україну м’ясопродуктів.
         Слідчо-оперативна група продовжує роботу із виявлення та розслідування фактів контрабанди.
 

кількість переглядів: 817