Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
05.05.2006
Прокуратурою Севастополя за фактами порушення законодавства у сфері інвестиційної діяльності порушено кримінальні справи
         Прокуратурою м. Севастополя за фактами порушень законодавства про іноземні інвестиції й спричиненні державі збитків порушено дві кримінальні справи.
         У ході перевірки, проведеної прокуратурою міста в першому кварталі цього року, встановлено порушення діючого законодавства з боку міської державної адміністрації, відповідних контролюючих органів, передусім при ввезенні, реєстрації та використанні іноземних інвестицій. В наслідок чого погіршується привабливість інвестиційного клімату міста, а в деяких випадках завдаються значні збитки державі.
         У період з 2000 року і до цього часу в місті зареєстровано 111 іноземних інвестицій на загальну суму понад 230 млн. грн., 13 договорів про спільну інвестиційну діяльність за участю іноземного інвестора на суму понад 72 млн. грн.
         З метою усунення порушень закону в міську державну адміністрацію внесено подання. За протестом прокуратури міською державною адміністрацією відмінено незаконну реєстрацію іноземної інвестиції на суму близько 1 млн. грн.
 

кількість переглядів: 982