Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
19.10.2006
Прокуратурою Кіровоградської області викрито фінансову аферу
            Прокуратурою Кіровоградської області проведено перевірку додержання законодавства про кредитно-фінансову систему. Як з’ясувалося, службові особи одного комерційного товариства у 2006 році шляхом зловживання службовим становищем привласнили та використали на власний розсуд кредитні кошти в сумі близько 1,5 млн. грн.
         Вказані кошти було отримано у філіях п’яти банків громадянами, які зголосившись на пропозиції цих комерсантів, зареєструвалися приватними підприємцями та подали заявки до банківських установ на надання кредитів для придбання легкових автомобілів, з тим щоб у подальшому передати за винагороду автомобілі товариству для використання у проектісоціального таксі”.    
         Після одержання кредитів на підставі документів з недостовірними даними, які підготували вищевказані службовці, кошти було перераховано на рахунки цього товариства і переведено у готівку.
         За цим фактом прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 5 статті 191 Кримінального Кодексу України.
 
 

кількість переглядів: 811