Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
20.02.2007
Прокуратура Кіровоградської області активізувала нагляд за додержанням законів про енергопостачання
Прокуратурою Кіровоградської області проведено перевірку додержання законів про енергопостачання, у результаті якої виявлено 8 кримінально караних діянь, внесено понад 40 подань і приписів, порушено щодо посадових осіб майже 50 адміністративних та дисциплінарних проваджень, опротестовано 12 незаконних рішень.
Зокрема, порушено кримінальну справу за фактом зловживань та службового підроблення щодо службовців управління капітального будівництва облдержадміністрації, які достовірно знаючи про невиконання одним із суб’єктів підприємницької діяльності робіт з устаткування котельні, склали та підписали акт прийняття їх виконанння, у наслідок чого комерсант незаконно одержав державну субвенцію.
Також порушено 2 кримінальні справи стосовно службових осіб одного з управлінь експлуатації газового господарства ВАТ „Кіровоградгаз”, які при наданні послуг малозабезпеченим мешкацям району з встановлення газового обладнання за підробленими документами привласнили вказане обладнання, а також заволоділи коштами, сплаченими громадянами за газифікацію. Водночас, завдяки вжиттю заходів прокурорського реагування у ході досудового слідства вже відшкодовано майже 100 тис. грн. збитків.        
 

кількість переглядів: 1783