Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 

 

Відкритий конкурс на посади керівників місцевих прокуратур, їх перших заступників та заступників, а також тестування на посади прокурорів цих прокуратур 
завершено у грудні 2015 року.
 
 




Інформація щодо конкурсного відбору на вакантні посади в місцевих прокуратурах доступна за посиланням: https://old.gp.gov.ua/ua/reforms_gp.html?_m=publications&_t=cat&id=116140

 

 

 

Інформація для працівників прокуратур, які перебувають в декретних відпустках

Щодо працівників прокуратур,
які перебувають в декретних відпустках
 
        Працівники прокуратури, які на час проведення конкурсу на зайняття посад прокурорів місцевих прокуратур перебувають в декретній відпустці, можуть взяти участь у тестуванні разом з іншими працівникам, а можуть пройти тестування після виходу з декретної відпустки.
        В разі, якщо такі працівники проходять тестування разом з іншими кандидатами, то, відповідно до отриманих результатів, вони можуть претендувати на зайняття посад в новоутворених місцевих прокуратурах. В подальшому ці посади зберігаються за ними до завершення декретної відпустки.
        За працівниками прокуратури, які на час проведення конкурсу перебувають в декретній відпустці і не проходять тестування разом з іншими працівниками, зберігається їхнє робоче місце. Однак після виходу з декретної відпустки такі працівники повинні будуть пройти аналогічний конкурс (тестування на знання законодавства та загальних знань), але вони зможуть претендувати на зайняття посад лише за наявності вакансій в новоутвореній місцевій прокуратурі.
        У разі відсутності вакантних місць – щодо таких працівників буде прийнято рішення згідно з чинним законодавством про працю.

кількість переглядів: 2879