Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 

 

Відкритий конкурс на посади керівників місцевих прокуратур, їх перших заступників та заступників, а також тестування на посади прокурорів цих прокуратур 
завершено у грудні 2015 року.
 
 




Інформація щодо конкурсного відбору на вакантні посади в місцевих прокуратурах доступна за посиланням: https://old.gp.gov.ua/ua/reforms_gp.html?_m=publications&_t=cat&id=116140

 

 

 

РЕЙТИНГОВІ СПИСКИ КАНДИДАТІВ: 1-ий етап відкритого конкурсу: тестування на знання законодавства (професійний тест)

Згідно п.5.8 Порядку проведення чотирирівневого відкритого конкурсу на зайняття посад керівників місцевих прокуратур, їх перших заступників та заступників, затвердженого Наказом Генерального прокурора України від 20 липня 2015 року №98, «до наступного етапу тестування (на загальні здібності) допускаються кандидати згідно рейтингом із розрахунку не більше десять осіб на одну посаду».

Згідно з п.2 статті 12 Закону України «Про прокуратуру» місцеву прокуратуру очолює керівник, який має першого заступника та не більше двох заступників. Отже, законодавством передбачено існування чотирьох адміністративних посад у кожній місцевій прокуратурі.

Відповідно, до наступного етапу конкурсу, тестування загальних навичок, допускається 40 осіб, із розрахунку 10 кандидатів на 1 вакантну посаду, які набрали найвищу кількість балів за результатами першого етапу – тестування на знання законодавства. При цьому, враховуючи те, що більшість претендентів подавали документи одразу на всі чотири вакантні керівні посади, було прийнято рішення сформувати єдиний рейтинговий список для кожної місцевої прокуратури.

Із рейтинговими списками, в яких зазначені бали, набрані всіма кандидатами на вакантні посади у кожній місцевій прокуратурі, можна ознайомитися нижче. 
 
 
Назва прокуратури


Вінницька область

Волинська область

Дніпропетровська область

Донецька область
Єнакіївська місцева прокуратура

Житомирська область

Закарпатська область

Запорізька область

Івано-Франківська область

Київська область

Кіровоградська область

Львівська область
 
Луганська область
 
Миколаївська область

Одеська область

Полтавська область

Рівненська область

Сумська область

Тернопільська область

Харківська область

Херсонська область

Хмельницька область

Черкаська область

Чернівецька область

Чернігівська область

м. Київ

кількість переглядів: 11156