Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 

Оскарження рішень конкурсних комісій з підстав необ’єктивності та упередженого ставлення до кандидатів

29 грудня 2016 року Генеральним прокурором України з метою забезпечення прав кандидатів на адміністративні посади в місцевих прокуратурах на об’єктивність ухвалених щодо них рішень конкурсними комісіями підписано наказ № 414 «Щодо особливостей розгляду скарг на рішення конкурсних комісій з підстав необ’єктивності та упередженого ставлення до кандидатів на адміністративні посади в місцевих прокуратурах під час проведення співбесід».
 
Згідно з вказаним наказом, вмотивовані скарги на рішення конкурсних комісій, винесені з підстав необ’єктивності та упередженого ставлення до кандидатів на адміністративні посади під час проведення співбесід, можуть бути подані Генеральному прокурору України не пізніше 10 січня 2017 року.
 
Такі скарги розглядатимуться однією з конкурсних комісій з числа діючих (за винятком комісії, рішення якої оскаржується). За результатами розгляду скарги, у разі визнання доводів кандидата обґрунтованими, конкурсна комісія може рекомендувати кандидата для призначення на посаду у встановленому законодавством порядку.
 
 
Управління реформ та забезпечення якості роботи
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 10357