Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
20.09.2007

Прокуратурою Чернівецької області порушено кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем працівниками філії Приват Банку


     Прокуратурою Чернівецької області порушено кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем та службового підроблення службовими особами філії Приват Банку.
     У ході проведення слідчих дій встановлено, що спеціаліст із депозитів та поточних рахунків індивідуального бізнесу відділення банку І., будучи матеріально-відповідальною особою, у порушення вимог Закону України „Про банки і банківську діяльність" та відомчих наказів, упродовж грудня 2006 і поточного періоду 2007 рр., шляхом незаконних операцій та підробок заволоділа грошовими коштами депозитних рахунків 7 клієнтів на загальну суму майже 700 тис. грн, чим завдано інтересам банківської установи суттєвих збитків.
     Вказаного службовця банку затримано за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених частиною 5 статті 191, частиною2 статті 366 Кримінального кодексу України. 
     Слідство у справі триває.
     Крім того, прокуратурою Чернівецької області порушено ще 7 кримінальних справ в банківській сфері, з яких частина уже направлена до суду. Загальна сума збитків у цих кримінальних справах складає близько 2 млн.грн. 

 

 

Прес-служба Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 77280