Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
18.04.2012

Недобросовісні фірми-перевізники під контролем прокуратури

    

     Чернігівське територіальне управління Головної державної інспекції на автомобільному транспорті неодноразово накладало штрафи за порушення Закону України «Про автомобільний транспорт» на одне з приватних підприємств, яке «нелегально» перевозить пасажирів під виглядом «на замовлення» та «для власних потреб». За рішенням суду з підприємства стягнуто 62 тисячі гривень штрафів до бюджету. Однак директор підприємства, незважаючи на те, що на його рахунок постійно надходять кошти, умисно ігнорує усі судові рішення.
    Чернігівським територіальним управлінням Головтрансінспекції автопідприємство було позбавлено ліцензії на перевезення пасажирів. Експертно-апеляційною радою Головтрансінспекції України це рішення визнано правомірним: з 28 квітня поточного року порушник не в праві пере возити пасажирів.
     Стосовно директора підприємства прокуратурою міста Чернігова порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 382 Кримінального кодексу України (невиконання судових рішень). Справа розслідується прокуратурою міста Чернігова.


Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 73973