Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
18.04.2012

Прокуратура Харківської області викрила фірму, яка нажилася на ЄВРО-2012

       

     Прокуратурою Дзержинського району м. Харкова 11 квітня порушено кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем службовими особами Харківського державного вищого училища фізичної культури №1, що спричинило тяжкі наслідки, за ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України.
     На початку року прокуратурою району було ініційовано та розпочато перевірки додержання вимог бюджетного законодавства, зокрема при освоєнні коштів у рамках цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу.
     За повідомленням прокурора району Олександра Пєвнєва, встановлено, що до паспорту бюджетної програми на 2011 рік увійшов і зазначений навчальний заклад. На капітальний ремонт гуртожитку, у якому будуть розміщені іноземні вболівальники, передбачалося витратити 12, 5 млн. грн.
     Переможцем тендеру з проведення капітального ремонту гуртожитку було визначено одну з харківських будівельних компаній.
    Під час перевірки із залученням фахівців Державної фінансової інспекції в Харківській області встановлені непоодинокі випадки завищення обсягів виконаних робіт, внаслідок чого збитки, завдані державі, перевищують 500 тис. грн.
     У справі ведеться досудове слідство.


Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 73994