Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
18.04.2012

Прокуратура притягує до кримінальної відповідальності злочинну групу в складі заступника начальника одного з митних постів Львівської митниці та двох митних брокерів

    

     З'ясовано, що вказані особи, діючи в складі організованої групи, упродовж 2011 року вимагали та одержали хабарі в особливо великому розмірі від суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності за пришвидшення та не створення перешкод при митному оформленні вантажів.
     Досудовим слідством доведено, що загальна сума одержаних хабарів становить понад 254 тис. грн.
    На даний час, відділом з розслідування злочинів щодо корупційних діянь прокуратури Львівської області слідство у кримінальній справі завершено.
    Організатору злочинної групи - заступнику начальника митного поста Львівської митниці, обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.
      На їх майно накладено арешт в сумі більше 780 тис. грн.
      Після ознайомлення обвинувачених з матеріалами кримінальної справи її буде скеровано до суду.
     Заступник начальника одного з митних постів Львівської митниці обвинувачується за ст.ст.28 ч.3, 368 ч.4 КК України, митні брокер - за ст.ст. 28 ч.3, 368 ч.3 КК України.
     Зазначимо, що санкція ст.368 ч.4 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.


Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 73947