Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
19.04.2012

Порушено кримінальну справу за фактом підроблення документів, що призвело до незаконного використання земельної ділянки та будівлі по вул. Лижв’ярській, 42 у м. Львові

    

     Вказану кримінальну справу порушено прокурором Галицького району м. Львова за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 358 КК України.
    З'ясовано, що в період з 12.11.1992 року по 20.04.1995 року невстановлена особа підробила підписи колишнього директора Центрального парку культури і відпочинку ім. Б.Хмельницького М. у договорі купівлі – продажу від 12.11.1992 року та в акті прийому – передачі нежилих приміщень павільйону «Юність», що за адресою м. Львів, вул. Лижв’ярська,42. від 20.12.1994 року, з метою їх подальшого використання для реєстрації права власності.
В подальшому на підставі зазначеного договору, Львівським міжміським бюро технічної інвентаризації приватному торгово– виробничому підприємству «Ж» видано реєстраційне посвідчення та зареєстровано право власності на будинок № 42 по вул. Лижв’ярській у м. Львові.
     Кримінальну справу для проведення досудового слідства скеровано в слідчий відділ Галицького РВ ЛМУ ГУМВСУ у Львівській області.
       Хід слідства перебуває на контролі прокуратури.
      Крім того, прокуратурою Галицького району готується позов до Господарського суду Львівської області в інтересах Львівської міської ради про визнання вищевказаного договору купівлі-продажу між Центральним парком культури і відпочинку ім. Б.Хмельницького та приватним торгово– виробничим підприємством «Ж» недійсним та витребування приміщення із незаконного володіння.


Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 74001