Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
24.04.2012

На контролі прокуратури Жовтневого району м.Запоріжжя – справа за фактом смерті арештованого

      

    За результатами дослідчих перевірок прокуратури Жовтневого району м. Запоріжжя та райвідділу міліції слідчим відділом Жовтневого райвідділу міліції в суботу, 21 квітня, порушено кримінальну справу за фактом неналежного виконання своїх професійних обов’язків медичними працівниками Запорізького СІЗО та КУ «Міська клінічна лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги», що спричинило тяжкі наслідки, – за ч.1 ст.140 КК України.
    5 квітня цього року до міської клінічної лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги із Запорізького СІЗО, в зв’язку з епілептичними нападами, доставлено арештованого 27-річного Андрія З., який 14 квітня в реанімаційному відділенні цієї медичної установи помер, - повідомив прокурор Жовтневого району м. Запоріжжя Олександр Васюк.
    Згідно акту судово-медичного дослідження, причиною смерті людини стало захворювання – двохстороння бронхіальна зливна пневмонія. При проведенні дослідження тілесних ушкоджень, що мають відношення до причини смерті, не встановлено.
Розслідування кримінальної справи – на контролі прокуратури району. На цей час по справі проводяться необхідні слідчі дії.



Прес-служба прокуратури Запорізької області

кількість переглядів: 73913