Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
24.04.2012

Прокуратурою Миколаївської області порушено кримінальну справу cтосовно працівника міліції, який вимагав хабар

       

     Працівник міліції був затриманий 21.04.2012 у місті Вознесенську, при виході з будинку громадянки К. При особистому обшуку затриманого вилучені гроші в сумі 12500 доларів США.
    Як повідомив заступник прокурора Миколаївської області Валерій Котков, у кінці березня поточного року мешканка м. Вознесенська К. звернулася до відділу внутрішньої безпеки ДВБ МВС України із заявою про вимагання у неї співробітником органів внутрішніх справ грошей у сумі 15 000 доларів США - за невжиття заходів до притягнення її до кримінальної відповідальності за злочини у сфері незаконного обігу наркотичних речовин.
     Відносно зазначеного працівника міліції була порушена кримінальна справа за ч.2 ст. 189, ч.3 ст. 364 Кримінального кодексу України (вимагання службовою особою з використанням свого службового становища, що завдало значної шкоди потерпілому, зловживання владою та службовим становищем, вчинене працівником правоохоронного органу).
      На даний момент затриманий поміщений до ІТТ ММУ УМВС України у Миколаївській області.
    25-річний працівник міліції працює на станції Кременчук, проживає в місті Кременчук, не одружений, дітей не має. Він не зміг пояснити правоохоронцям мету свого приїзду до м. Вознесенська.


Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 74076