Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
24.04.2012

За дорученням прокурора міста Києва створено робочу групу з питань охорони навколишнього природного середовища

       

     За дорученням прокурора міста Києва Анатолія Мельника створено робочу групу з питань охорони навколишнього природного середовища при розміщенні об’єктів, споруд, знесенні зелених насаджень на території парків та скверів столиці.
    До складу групи увійшли працівники органів прокуратури міста, органів внутрішніх справ, представники органів контролю: Головного управління Держкомзему у місті Києві, Державної екологічної інспекції в місті Києві, Департаменту заповідної справи Міністерства екології та природних ресурсів України, Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у місті Києві, Головного управління контролю за благоустроєм, Головного управління екології та охорони природних ресурсів, Київського комунального об’єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста «Київзеленбуд», а також представники громадських організацій.
     Основним завданням цієї групи є взаємодія між вище зазначеними структурами у попередженні та виявленні знищення зелених насаджень, розміщення незаконних споруд на території парків та скверів столиці.
     Як приклад, прокуратурою столиці вже попереджено незаконне вилучення земель у Голосіївському парку площею понад 9 га, звільнено самовільно зайнятих земельних ділянок на території парку культури і відпочинку «Гідропарк» площею 5,5 га та порушено кримінальні справи. Припинено незаконну вирубку дерев у «Святошинському лісопарковому господарстві» та лісопарковому господарстві «Конча-Заспа».


Відділ зв’язків із засобами масової інформації
прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 74022