Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
24.04.2012

У прокуратурі Полтавської області під головуванням заступника Генерального прокурора України Михайла Гаврилюка відбувся науково-практичний семінар

                 

      Науково-практичний семінар на тему: «Проблемні питання представницької діяльності прокурора щодо захисту прав громадян та інтересів держави, у тому числі у сфері земельних відносин» проведено сьогодні Генеральною прокуратурою України на базі прокуратури Полтавської області. Його мета – підвищення ефективності здійснення органами прокуратури конституційної функції представництва інтересів громадян та держави в суді.
     У заході взяли участь представники апарату Генеральної прокуратури України, заступники прокурорів областей, керівники галузевих підрозділів прокуратур, прокурори міст та районів Полтавської області.
      Відкрив семінар заступник Генерального прокурора України Михайло Гаврилюк. У вступному слові він зосередив увагу на завданнях прокурорів щодо здійснення конституційної функції представництва інтересів громадянина або держави в суді.
     Під час семінару його учасники обговорили питання захисту інтересів держави у сфері інвестиційної діяльності; актуальні проблеми щодо захисту інтересів громадян і держави у сфері земельних відносин; удосконалення організації роботи з питань представництва та інші. Окрім цього, обмінялися досвідом та практичними напрацюваннями.


Прес-служба прокуратури Полтавської області
кількість переглядів: 74277