Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
25.04.2012

На контролі прокуратури Черкаської області перебуває хід досудового слідства у кримінальній справі щодо незаконного вивезення батьком малолітньої доньки за кордон

  

     На контролі прокуратури Черкаської області перебуває хід досудового слідства у кримінальній справі порушеній за фактом незаконного вивезення малолітньої мешканки міста Черкаси до Королівства Бельгія, за ознаками злочину, передбаченого ч.ч. 1, 4 ст. 358 КК України.
    Встановлено, що у 2010 році батько малолітньої доньки 2001 року народження, за підробленими документами від імені матері дитини, вивіз її за межі України.
     Оскільки дитина разом з батьком перебуває за кордоном, що ускладнює проведення ряду слідчих дій, то органом досудового слідства, у відповідності до міжнародних договорів, компетентним органам Королівства Бельгія підготовлено клопотання про надання правової допомоги у кримінальній справі.
    В свою чергу, прокуратурою області, з метою повернення дитини матері, вживаються вичерпні заходи до активізації досудового слідства та прийняття законного рішення.

Прес-служба прокуратури Черкаської області
кількість переглядів: 74024