Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
14.06.2012

Прокуратура Житомирської області ініціює питання притягнення до відповідальності судді, який звільнив з-під варти організатора злочинного угрупування

                                            

     Прокуратура області забезпечує прийняття законних рішень у кримінальних справах та відстоює позицію невідворотності покарання за скоєння злочину. На даний час прокуратурою області готується низка документів реагування на незаконне рішення судді Бердичівського міськрайонного суду, який 13 червня 2012 року під час судового засідання за клопотанням захисту звільнив з-під варти громадянина іноземної держави, організатора злочинного угрупування, яке займалося реалізацією тяжких наркотичних засобів на території області.
    Доводи прокурора щодо ролі зазначеної особи у скоєнні особливо тяжкого злочину, матеріали кримінальної справи, які характеризують підсудного, рішення районного та апеляційного судів, якими зазначеній особі обирався та продовжувався термін тримання під вартою, судом не враховано. Клопотання захисту було задоволено у повному обсязі, оскільки більш «вагомими доказами» для нього стали надання довідок про оренду адвокатом житла підсудному та можливе його працевлаштування.


Прес-служба прокуратури Житомирської області

кількість переглядів: 74116