Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
18.06.2012

Суд задовольнив позов прокуратури про стягнення збитків, завданих злочином

    

     Господарський суд Чернігівської області повністю задовольнив позовні вимоги прокуратури області до ТОВ «Бахмачконсервмолоко». Рішенням суду підприємство зобов’язане повернути до Держрезерву понад 1 мільйон 800 тисяч банок згущеного молока загальною вартістю більш ніж 18 млн. грн. та сплатити йому майже 22 млн. грн. штрафу.
     Прес-служба прокуратури області вже повідомляла про розгляд у Бахмацькому районному суді кримінальної справи стосовно службових осіб ТОВ «Бахмачконсервмолоко», які звинувачуються за ч. 2 ст. 364 та ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, службове підроблення). Кримінальна справа була порушена і розслідувана прокуратурою області. Крім того в інтересах держави (Державного агентства резерву України) до підприємства було заявлено позов про відшкодування збитків.
     Слідством доведено, що в 2009 році службові особи відповідача подали завідомо неправдиві відомості про виробництво та закладку до Держрезерву партії згущеного молока.


Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 73882