Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
20.06.2012

Завдяки втручанню прокуратури Самарського району міста Дніпропетровська сплачено заборгованість із виплати заробітної плати в розмірі 3,2 млн. грн.

   

     Прокуратурою Самарського району міста Дніпропетровська вживаються заходи щодо захисту конституційних прав громадян на оплату праці та погашення заборгованості зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
     Так, в результаті застосування правозахисних заходів прокуратурою району забезпечено погашення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам Містобудівельного загону № 12 ПАТ «Містобуд» в розмірі 3,2 мільйона гривень.
     Крім того, у травні поточного року постановою Окружного адміністративного суду м. Києва задоволено позов прокурора Самарського району м. Дніпропетровська в інтересах держави в особі Управління пенсійного фонду України в Самарському районі м. Дніпропетровська до ПАТ «Містобуд» про стягнення заборгованості зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в розмірі 1,6 мільйона гривень, яку боржником сплачено у повному обсязі.



Прес-служба прокуратури міста Дніпропетровська

кількість переглядів: 73949