Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
07.08.2012

Органи прокуратури Рівненщини вживають заходи щодо наповнення Пенсійного фонду України

    

    Органами прокуратури Рівненщини вживаються заходи реагування щодо зменшення заборгованості зі сплати внесків до Пенсійного Фонду України.
    Так, лише після втручання прокуратури області керівництвом ДП "Рівненський облавтодор" та його філіями відшкодовано до Пенсійного фонду України 855 тисяч гривень.
    За результатами розгляду документів реагування, що їх внесли прокурори Дубровицького, Здолбунівського, Сарненського, Костопільського, Березнівського районів, міста Рівне, Млинівський, Острозький міжрайонні та Рівненський транспортний керівниками відповідних структурних підрозділів ДП "Рівненський облавтодор" погашено заборгованості із єдиного внеску в розмірі 1,4 мільйона гривень.
    З метою більш ефективного впливу на боржників, прокуратурою Рівненської області систематично проводяться міжвідомчі наради, колегії. Така співпраця відомств сприяє покращанню соціального захисту громадян. Досить часто на подібні заходи запрошуються керівники підприємств та організацій, які допустили заборгованість, для того, щоб дати з цього приводу пояснення.
    Всього, за наслідками проведених з початку 2012 року перевірок додержання законодавства про пенсійне забезпечення міськрайпрокурори Рівненщини внесли близько сотні документів реагування, за результатами розгляду яких відшкодовано на користь Пенсійного Фонду України 5,4 мільйона гривень, притягнуто до відповідальності 20 посадових осіб.
     Робота на вказаному напрямі триває.



Прес-служба прокуратури Рівненської області

кількість переглядів: 73880