Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
07.08.2012

Продовжується розгляд кримінальної справи Оксани Макар

   

     Сьогодні, у Центральному районному суді м. Миколаєва, продовжується слухання у справі Оксани Макар.
    Під час судового засідання були допитані директор школи-інтернат, в якій виховувалася потерпіла та інші свідки. Вони характеризували її як дівчину добру, потребуючу уваги та ласки, у якої іноді траплялись конфліктні ситуації, як і у багатьох підлітків. Тобто свідки не охарактеризували Оксану Макар як виключно конфліктну людину. З приводу впливу даних свідчень на подальший розгляд вказаної справи, держобвинувач зазначив, що дана характеристика не може вплинути на кримінально-правову кваліфікацію злочину.
     Щодо вибачень підсудного перед представниками потерпілої сторони, прокурор Ярослав Кривов'яз сказав : «Вибачення за скоєний злочин як пом'якшуюча обставина, може бути враховано лише судом за умови щирого каяття підсудного».
     Крім того, держобвинувач у справі повідомив: «Судовий розгляд проводився у закритому режимі у зв'язку з тим, що під час судового засідання свідки давали пояснення пов'язані з інтимним життям потерпілої. Сторони, у тому числі й представники потерпілої, не заперечували щодо оголошення письмових доказів, які стосуються даних про потерпілу, у закритому режимі».


Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 73917