Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
08.08.2012

У прокуратурі Одеської області відбулася розширена нарада з питань законності діяльності ринків Одещини

    

     У прокуратурі Одеської області, з метою забезпечення неухильного додержання чинного законодавства, передусім прав і свобод суб’єктів малого та середнього бізнесу, які здійснюють господарську діяльність на території ринків Одещини, відбулася розширена нарада.
     У роботі наради взяли участь міські, міжрайонні та районні прокурори, керівники ГУ МВС України в області, Служби безпеки України, органів державної влади і контролю та місцевого самоврядування, а також керівники найбільших ринків області.
     У вступному слові перший заступник прокурора області Петро Ліщишин наголосив на важливості додержання конституційних прав суб’єктів малого та середнього бізнесу при здійснені ними підприємницької діяльності.
     На нараді основну увагу приділено недопущенню тиску на підприємців з боку правоохоронних органів та органів державного контролю, додержанню власниками та керівниками ринків вимог податкового і земельного законодавства, а також забезпечення належної охорони громадського порядку та безпеки на зазначеній території.
     Учасники наради прийняли рішення щодо низки заходів, спрямованих на покращення взаємодії правоохоронних органів, органів державної влади і контролю та місцевого самоврядування з обговореного питання.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 73939