Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
08.08.2012

Справу про напад на військову частину у Харкові передано до суду

   

     Розслідування кримінальної справи за фактом нападу на військову частину А1451 у м. Харкові радіотехнічної бригади Повітряних Сил завершено.
     Про це під час прямої лінії у газеті «Комсомольська правда в Україні» повідомив прокурор області Геннадій Тюрін.
«Справу з обвинувальним вироком направлено до Дзержинського районного суду. Там мали місце ряд тяжких статей. Це і вбивство, і злочини пов'язані з носінням зброї, розбійним нападом.
     Ці два брата взяли на реалізацію партію товару і заборгували суму понад 7 млн. грн. Для того щоб розрахуватися не знайшли іншого шляху, як напасти на діючу військову частину з метою заволодіти зброєю, а потім її реалізувати», - розповів прокурор.
      За його словами на 21 серпня призначено попереднє слухання справи.
     Нагадаємо, 22 березня, близько 4 години ранку двоє осіб у масках, озброєних обрізом мисливської рушниці та ножами, таємно проникли до караульного приміщення військової частини, де в ході боротьби солдат строкової служби, Володимир Березюк, якому до звільнення в запас залишалось два тижні, отримав смертельні ножові поранення. Ще двоє військовослужбовців - начальник караулу – старший лейтенант та солдат - поранені і госпіталізовані до військового шпиталю. Один із нападників застрелений начальником караулу з табельної зброї, інший затриманий.


Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 73907