Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
09.08.2012

Прокуратура Кіровоградщини захистила підприємця від безпідставної перевірки

    

     Прокуратурою Кіровоградського району зупинено безпідставну перевірку місцевого приватного підприємства.
      До прокуратури на «гарячу лінію» для підприємців, надійшла інформація щодо неправомірних дій працівника управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС в області.
      У ході перевірки прокурор встановив, що працівник міліції не мав жодних законних підстав для проведення перевірки на цьому підприємстві. Більше того, з'ясувалося, що правоохоронець за один тиждень двічі безпідставно перевіряв цього бізнесмена.
      У зв'язку з виявленими порушеннями районною прокуратурою внесено подання начальнику УДСБЕЗ УМВС в області з вимогою усунути порушення та притягнути до дисциплінарної відповідальності винних осіб.
      Нагадаємо, що з червня поточного року прокуратурою Кіровоградщини на виконання вимог Генерального прокурора вжито заходів до оперативного реагування на повідомлення про тиск на бізнес. Зокрема, у прокуратурі області та кожній районній прокуратурі запроваджено роботу телефону «гарячої лінії» на яку приймаються повідомлення від підприємців щодо фактів незаконного втручання у їх діяльність з боку службових осіб контролюючих та правоохоронних органів.
      Робота по виключенню випадків незаконного втручання у діяльність підприємств, установ та організацій, інших господарюючих суб’єктів регіону триває. Телефон «гарячої лінії» (0522) 27 63 10.


Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 73892