Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
13.08.2012

Органи прокуратури Черкащини піклуються про стан навколишнього природного середовища

     

     Органами прокуратури області проведено перевірки стану виконання вимог Закону "Про охорону навколишнього природного середовища" в діяльності державної екологічної інспекції у Черкаській області в частині покращення стану законності у сфері охорони та раціонального використання водних ресурсів.
     Проведеними перевірками встановлено, що службовими особами державного управління охорони навколишнього природного середовища області неналежно виконуються вимоги ст. 16, 20 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», а саме, не виконується цільова програма розвитку галузі молочного скотарства області на 2010-2020 роки, не контролюється наявність у суб’єктів господарювання агропромислового комплексу: - дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря; - дозволів на спеціальне водокористування; - лімітів на утворення та розміщення відходів на 2012 рік.
      За результатом перевірок прокуратурою Черкаської області на усунення порушень зазначеного Закону внесено подання на ім’я начальника державного управління охорони навколишнього середовища в області.


Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 73917