Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
14.08.2012

Прокуратура допоможе Євгену Крижову з позовом до особи, що його побила, про відшкодування матеріальних та моральних збитків

    

     Прокуратура Білоцерківського району ініціює подання позову в інтересах Євгена Крижова до особи, що заподіяла йому тілесні ушкодження, про відшкодування завданих моральних та матеріальних збитків.

      По завершенні лікування Євгена буде обрахований розмір матеріальних збитків, які завдані юнаку та його родині, зокрема, це лікування та супутні витрати, а також моральна шкода.
      Прокуратура надасть допомогу потерпілому в підготовці вказаного позову для його одночасного розгляду разом з кримінальною справою в суді. Слідчими органами також буде вжито заходів до забезпечення вказаного позову. Під час судового розгляду справи прокуратура також, відповідно до покладених на неї обов’язків, підтримуватиме обвинувачення у справі та забезпечуватиме у повному обсязі права потерпілого.
      Крім того, одночасно з направленням справи до суду буде пред’явлено позов до винної особи про відшкодування витрат лікувального закладу, понесених у зв’язку з лікуванням потерпілого.
      Розслідування кримінальної справи перебуває на контролі в прокуратурі Київської області.



Прес-служба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 73901