Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
15.08.2012

Порушено вже другу кримінальну справу стосовно посадовця КП «Житлорембудсервіс»

    

     Прокуратурою Деснянського району столиці 13.08.2012 порушено кримінальну справу стосовно посадовця ЖЕКу №302 КП «Житлорембудсервіс» за неналежне виконання службових обов’язків, що призвело до порушення правил приватизації квартири та позбавлення недієздатної особи права на житлову площу (ч. 2 ст. 367 КК України – службова недбалість).
     Паспортистка житлово-експлуатаційної контори видала довідку про склад сім’ї, до якої не включила недієздатну мешканку, яка перебуває на лікуванні у психоневрологічному інтернаті, та за якою згідно із законодавством зберігається жиле приміщення упродовж усього часу знаходження в установі соціальної допомоги.
     На підставі недостовірної довідки ЖЕКу чотирьохкімнатну квартиру у будинку по проспекту Лісовому, 12 вартістю понад півмільйона гривень було приватизовано на чотирьох осіб без урахування майнових інтересів недієздатної сестри господаря помешкання.
     Нагадаємо, що прокуратурою Деснянського району вже було порушено та скеровано до суду аналогічну кримінальну справу стосовно паспортистки ЖЕКу №307 КП «Житлорембудсервіс».


Відділ зв’язків із засобами масової інформації
прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 74052