Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
16.08.2012

Прокуратурою Одеської області до кримінальної відповідальності притягнуто посадових осіб митниці

    

     Прокуратурою Одеської області 14 серпня 2012 року порушено кримінальну справу стосовно начальника одного з відділів митного оформлення митного посту «Іллічівськ» Південної митниці за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара) та заступника начальника цього ж відділу за ознаками злочину, передбаченому ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, які вимагали та отримали хабара у розмірі 1000 доларів США від експедитора фірми за проведення митного оформлення контейнерів з вантажем – акумуляторними батареями.
       Підозрювані затримані у порядку ст. 115 КПК України.
     Цього ж дня прокуратурою Одеської області порушено кримінальну справу стосовно інспектора одного з відділів митного оформлення митного посту «Іллічівськ» Південної митниці за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 Кримінального кодексу України за фактом одержання хабара на загальну суму 700 доларів США від експедитора однієї з фірм за прискорення митного оформлення вантажу у режимі «транзит».
     Підозрюваний затриманий у порядку ст. 115 КПК України.
     Досудове слідство по вищевказаних кримінальних справах проводиться відділом з розслідування злочинів щодо корупційних діянь прокуратури Одеської області.


Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 73931