Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
16.08.2012

1 га землі у Шевченківському районі Києва повернуто у державну власність

                                           

     Рішенням Господарського суду м. Києва задоволено позов прокуратури столиці та витребувано із незаконного володіння комерційної структури земельну ділянку площею 1,074 га на вулиці Глибочицькій, 73-77 у Шевченківському районі.
    Рішенням Господарського суду м. Києва 31.07.2012 задоволено позов прокуратури столиці та витребувано із незаконного володіння комерційної структури земельну ділянку площею 1,074 га на вулиці Глибочицькій, 73-77 у Шевченківському районі.
     Встановлено, що земельну ділянку вартістю 14 млн грн було незаконно вилучено з користування Верховної Ради України та передано приватному підприємству для будівництва, експлуатації та обслуговування адміністративно-житлового комплексу з вбудованими та прибудованими приміщеннями громадського і торгівельного призначення та підземним паркінгом.
      Наразі рішення суду перебуває на виконанні.
      Прокуратура міста Києва як незалежний державний орган здійснює свою діяльність від імені київської громади з метою захисту прав, свобод і законних інтересів мешканців столиці та інтересів держави і суспільства.


Відділ зв’язків із засобами масової інформації
прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 73975