Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
12.06.2013

Судом встановлено обґрунтованість підозри колишньому міському голові міста Черкаси у вчиненні кримінальних правопорушень

    

     Сьогодні, прокурором отримано рішення Придніпровського районного суду міста Черкаси про обрання стосовно колишнього міського голови міста Черкаси запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання.
      Судом встановлено, що слідчим та прокурором доведено докази обставин, які свідчать про обґрунтованість підозри вказаній особі у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. ч. 1, 2, ст. 172, ч. 2 ст. 364, ч. 3 ст. 382 КК України (грубе порушення законодавства про працю, зловживання службовим становищем, невиконання судового рішення).
      Окрім того судом встановлено наявність ризиків, які дають підстави вважати, що підозрюваний може переховуватись від органу розслідування та суду, незаконно впливати на потерпілих і свідків, перешкоджати кримінальному провадженню, знищити документи та вчиняти інші кримінальні правопорушення.
      Враховуючи стан здоров’я підозрюваного та його запевнення під час судового розгляду про дотримання всіх умов кримінального провадження, судом застосовано до колишнього голови міста Черкаси запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.
      Зокрема, підозрюваний зобов’язаний прибувати за кожною вимогою суду та органу розслідування, не відлучатися з місця проживання та не змінювати його без дозволу слідчого, прокурора або суду.
      Водночас, у разі встановлення підстав для застосування підозрюваному іншого запобіжного заходу, слідчий або прокурор вправі звернутися з відповідним клопотанням до суду.
      Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Черкаської області
кількість переглядів: 73971