Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
14.06.2013

Майно військового містечка на березі Чорного моря повернуто у державну власність

       

     Прокуратура Кримського регіону України завдяки вжитим заходам представницького характеру причал №247 та будівлі військово-морського музейного комплексу вартістю понад мільйон гривень повернула у власність держави через п’ять років розгляду у судах.
     У 2007 році через підробку документів об`єкти військового містечка Б-1: причал №247 та будівлі військово-морського музейного комплексу, розташовані на березі балаклавської бухти Севастополя були відчужені на користь приватних фірм. В подальшому ці об’єкти кілька разів були реалізовані та останнім набувачем стало ТОВ «Балаклавамегабуд».
     У червні 2008 року прокуратура звернулася до господарського суду м. Севастополя з позовною заявою, де поставила на вимогу признати право власності об`єктів військового містечка Б-1 за Міністерством оборони України. І тільки в червні цього року рішенням господарського суду м. Севастополя позов прокуратури був задоволений. Тепер громадянам забезпечений вільний доступ до моря, а причал разом з територією військово-морського музейного комплексу на законних підставах належить державі.


Прес-служба прокуратури Кримського регіону України
з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері
кількість переглядів: 74065