Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
14.06.2013

На Київщині колишнього начальника Держкомзему засуджено за незаконну передачу у власність земель на березі р. Дніпро

      

        Вироком Броварського міськрайонного суду Київської області засуджено колишнього начальника Держкомзему у Бориспільському районі Київської області за ч.2 ст.364 (зловживання службовим становищем), ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України та директора приватного підприємства за ч.2 ст.364-1 (зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права), ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України.
      Останнім призначено покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов’язків на підприємствах, в установах та організаціях усіх форм власності строком на 3 роки, з випробуванням на 2 роки кожного.
       Встановлено, що внаслідок неправомірних дій вказаних осіб у власність 6-ти громадян України надано земельні ділянки загальною площею понад 4,1 га вартістю 6,35 млн грн.
          Зазначені земельні ділянки знаходяться в прибережно-захисній смузі Канівського водосховища річки Дніпро і є землями водного фонду, що не підлягають наданню у приватну власність.
          Дану кримінальну справу розслідувано та підтримано державне обвинувачення Дніпровською екологічною прокуратурою.

Прес-служба Дніпровської екологічної прокуратури

кількість переглядів: 74037