Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
18.06.2013

Керівництво підприємства-боржника умисно не виплатило заробітну плату на суму понад 6 млн грн

    

     Прокуратурою Південного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері в діях керівництва найбільшого по регіону підприємства-боржника з оплати праці виявлено кримінальне правопорушення.
     Зокрема, за результатами перевірки Миколаївським спеціалізованим прокурором встановлено, що з вини службових осіб керівництва державного підприємства «Суднобудівний завод імені 61 комунара» працівникам умисно, за наявності можливостей, не виплачено заробітну плату на суму понад 6 млн. грн. При цьому кошти використано на інші цілі.
     Відомості про виявлене кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 175 КК України внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
     Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюється Миколаївською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.
     Органами прокуратури Південного регіону України продовжують вживатись заходи із захисту прав працівників підприємств оборонно-промислового комплексу щодо своєчасної та повної виплати заробітної плати.

Прес-служба прокуратури Південного регіону України
з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері
кількість переглядів: 73847