Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
18.06.2013

Прокуратура Західного регіону України вимагає у суді стягнути 3 млн грн на користь держави в особі квартирно-експлуатаційного відділу

міста Хмельницького

     Проведена Хмельницькою прокуратурою з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері перевірка встановила, що Держпідприємство "Будинкоуправління №2" заборгувало близько 3 мільйонів гривень квартирно-експлуатаційному відділу міста Хмельницький за послуги водопостачання. Згадане будинкоуправління у місті Хмельницькому здійснює обслуговування житлового фонду мікрорайону "Ракове", який налічує 89 жилих багатоповерхових будинків.
     Прокуратурою встановлено, що кошти, які надходили від населення за спожите водопостачання, залишалися на рахунках Будинкоуправління №2 та використовувалися останнім на власні господарські потреби. Але у Квартирно-експлуатаційний відділ міста Хмельницького та до бюджету не перераховувалися.
    Як повідомив Хмельницький спеціалізований прокурор Роман Нараган, прокуратура подала до господарського суду позовну заяву щодо примусового стягнення з Будинкоуправління №2 на користь Квартирно-експлуатаційного відділу Хмельницького 3 млн.грн..
      Наразі розгляд справи триває.

Прес-служба прокуратури Західного регіону України
з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері
кількість переглядів: 74013