Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
27.06.2013

Прокуратурою Хмельниччини направлено до суду обвинувальний акт щодо колишнього голови райдержадміністрації

який завдав державі 5,4 млн грн шкоди

     Відділом розслідування корупційних кримінальних правопорушень прокуратури Хмельницької області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього голови Кам’янець-Подільської райдержадміністрації, депутата міської ради у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.365, ч.3 ст.27, ч.1 ст.366 КК України.
     Як встановлено досудовим розслідуванням, він за попередньою змовою з виконувачем обов’язків начальника управління земельних ресурсів умисно підробили розпорядження про передачу у власність 31 громадянину земельних ділянок за межами населених пунктів у прибережній смузі р.Дністер для ведення садівництва та особистого селянського господарства.
     Внаслідок у приватну власність незаконно передано понад 11 га земель загальною вартістю 5,4 мільйона гривень, чим спричинено тяжкі наслідки державним інтересам.
     Обвинувальний акт стосовно колишнього посадовця спрямовано до Кам’янець-Подільського міськрайонного суду для розгляду по суті, йому обрано запобіжний захід у виді підписки про невиїзд. На вказані земельні ділянки накладено арешт із забороною їх відчуження.



Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 73952