Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
01.07.2013

Прокуратура розпочала розслідування за фактом отруєння дітей у дитсадку

          

     Прокуратура Корабельного району м. Миколаєва розпочала кримінальне провадження за фактом отруєння дітей в дошкільному закладі № 104 м. Миколаєва.
     - Відомості про правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 325 КК України - порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням, - зазначив прокурор прокуратури Корабельного району м. Миколаєва Дмитро Кучеренко, - Наразі досудове розслідування триває, встановлюються всі обставини, що мають значення для кримінального провадження.
     Обставини справи.
     В період з 22 по 25 червня п.р. шістьох дітей одного з дошкільних навчальних закладів Корабельного району м. Миколаєва госпіталізовано до обласної інфекційної лікарні з ознаками гострого кишкового захворювання.
     Діяльність дитячого садка тимчасово припинена.
     Довідково.
   Відповідно до ч. 1 ст. 325 КК України порушення правил та норм, встановлених з метою запобігання епідемічним та іншим інфекційним захворюванням, а також масовим неінфекційним захворюванням (отруєнням) і боротьби з ними, якщо такі дії спричинили або завідомо могли спричинити поширення цих захворювань, карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури м. Миколаєва

кількість переглядів: 73908