Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
01.07.2013

Заарештовано двох осіб, підозрюваних у скоєнні злочину в смт Врадіївка

     

     Прокуратура Врадіївського району звертається до свідків подій злочину, особливо щодо участі в зазначених подіях працівника міліції, який є співробітником Врадіївського РВ УМВС України.

    У ході досудового слідства у кримінальному провадженні за підозрою мешканців смт Врадіївка у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, зґвалтуванні і розбійному нападі на молоду жінку слідчим прокуратури Врадіївського району 30.06.2013 року було внесено клопотання до Врадіївського районного суду про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.
     Суд задовольнив дане клопотання і прийняв рішення обрати підозрюваним П. і Р. запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб.
     Таким чином, громадяни П. і Р. заарештовані.
    Окрім того, прокуратура Врадіївського району звертається до свідків подій, які передували скоєнню 27.06.2013 злочину, з проханням надати слідству інформацію за телефонами: 9-66-86, 9-65-50.
    Слідство особливо зацікавлене в інформації щодо участі в зазначених подіях працівника міліції, який є співробітником Врадіївського РВ УМВС України в Миколаївській області.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 74017