Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
01.07.2013

Прокуратура звільнила частину прибережної смуги в «Аркадії» від незаконних будівель (ФОТО)

   

     Прокуратурою Приморського району м. Одеси проводилась перевірка додержання вимог законодавства при використанні земельних ділянок прибережної смуги.
      З’ясувалося, що на території пляжу „Аркадія” за відсутності оформленої дозвільної документації встановлено літній майданчик площею 47 кв. м. біля одного кафе, а також торгівельний павільйон площею 35 кв. м біля іншого кафе, що не відповідає затвердженому паспорту.
     У зв’язку з цим, прокуратурою району внесено подання КП „Узбережжя” з вимогою усунути порушення законодавства та звільнити незаконно зайняті земельні ділянки.
     На виконання подання силами комунального підприємства літній майданчик кафе демонтовано, торгівельний павільйон приведено у відповідність до затвердженого паспорту.
     Також, перевіркою прокуратури району, проведеною із залученням інспекції ДАБК в області, встановлено істотні порушення законодавства при розміщенні некапітальних споруд кафе-клубу, а саме барних стійок, танцювальних майданчиків, споруд побутового призначення тощо.
     Вказані споруди також демонтовано зусиллями КП «Узбережжя».
     Загалом, районною прокуратурою до органів виконавчої влади та місцевого самоврядування внесено 10 подань про фактичне усунення порушень земельного законодавства при експлуатації земельних ділянок та об’єктів прибережної смуги, на виконання яких демонтовано 27 незаконно встановлених споруд, вивільнено понад 3 тис. кв. метрів території рекреаційного призначення.
 

Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 74125