Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
04.07.2013

Прокуратурою перевіряються злочини минулих років, скоєні у Врадіївці

           

    Наразі прокуратурою Миколаївської області ініційовано додаткове вивчення матеріалів за фактами правомірності дій працівників Врадіївського РВ УМВС України в Миколаївській області при розкритті кримінальних проваджень, у першу чергу – навмисних убивств і згвалтувань.

    Протягом 2011-2013 років на території Врадіївського району були скоєні 4 навмисних убивства: 3 - в 2011 році, 1 - у 2012 році. У поточному році навмисних убивств у смт. Врадіївка не зареєстровано. Серед вказаних чотирьох убивств одне залишається нерозкритим, це вбивство 15-річної дівчини.

    - У лютому поточного року прокуратурою Миколаївської області проведено спільне засідання колегії прокуратури та управління міністерства внутрішніх справ в Миколаївській області з приводу розкриття та розслідування кримінальних проваджень за фактами нерозкритих навмисних вбивств минулих років, - прокоментував начальник управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Миколаївської області Анатолій Жмура.

    А.Жмура додав також, що на даний час кримінальні провадження вказаної категорії вивчаються додатково як працівниками прокуратур районного рівня, так і обласного апарату.

    «Вживаються заходи щодо активізації їх розслідування, відпрацювання нових версій, направлених на розкриття злочинів, у тому числі кримінального провадження за фактом вбивства 15-річної дівчини», - зазначив він.

Прес-служба прокуратури Миколаївської областi
кількість переглядів: 74315