Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
08.07.2013

Постановлено вирок у кримінальній справі по обвинуваченню судді Олександрійського міського суду

     

     Суддю Олександрійського міського суду Кіровоградщини визнано винним у скоєнні ряду злочинів та засуджено до шести років позбавлення волі.
    Вказана кримінальна справа за рішенням Верховного суду України задля об’єктивності розгляду була направлена до Кременчуцького районного суду Полтавської області.
    На даний час, вказаним судом колишнього працівника Феміди визнано винним у вчинені злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем), ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) та ч. 2 ст. 375 (постановлення суддею завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови) КК України та засуджено до 6 років реального позбавлення волі. До набуття вироком своєї законної сили йому залишений запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.
     Нагадаємо, що вказану кримінальну справу було розпочато весною минулого року. Як повідомлялося раніше суддя без відповідного позову, не проводячи обов’язкових судових засідань, визнав дійсним фіктивний договір про придбання нерухомості на користь третіх осіб.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
кількість переглядів: 74064