Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
18.07.2013

На Херсонщині засуджено начальника комунального підприємства, який незаконно надав дозвіл на утилізацію напірного колектору

                                                               

     Вироками Геніченського районного суду Херсонської області засуджено начальника комунального підприємства до 3 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади, пов’язані з організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями на підприємствах, установах, організаціях незалежно від форм власності строком на 3 роки.
      Досудовим розслідуванням встановлено, що перебуваючи на посаді начальника КП, засновником якого є Геніченська міська рада, перевищуючи надані службові повноваження, посадовець незаконно уклав договір з директором іншого підприємства про надання права утилізації напірного колектору.
      На підставі вказаної угоди проведено демонтаж напірного колектору, який перебував на балансі Херсонської обласної ради. При цьому вага вивезеного та реалізованого металу склала майже 62 тонни, чим спричинено збитки державі на загальну суму понад 120 тис. грн.


Відділ зв’язків із засобами масової інформації
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 73836