Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

Сайти

обласних

прокуратур

 
03.02.2014

Миколаївська спеціалізована прокуратура Південного регіону України домоглася виплати заборгованості із зарплати працівникам оборонки на суму майже 9,4 млн грн

    

      Миколаївською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Південного регіону України поновлено права працівників підприємств оборонно-промислового комплексу на своєчасну та повну виплату заробітної плати на загальну суму понад 9,4 млн грн.
      Як повідомив Миколаївський спеціалізований прокурор Володимир Волик, за результатами заходів прокурорського реагування керівництвом державного підприємства «НАРП» усунуто порушення вимог законодавства про оплату праці та повністю погашено заборгованість з оплати праці перед 800 працівниками на загальну суму 4,5 млн. грн.
      Аналогічні порушення законодавства виявлені ще на двох підприємствах оборонної сфери, розташованих у Миколаївській області.
      За результатами перевірок та вжитими заходами прокурорського реагування, зазначив Володимир Волик, у січні поточного року вдалося зменшити заборгованість із заробітної плати працівникам вказаних підприємств на загальну суму майже 4,9 млн. грн.
      Загалом, Миколаївська спеціалізована прокуратура з початку року домоглася відшкодування заборгованості із заробітної плати працівникам піднаглядних підприємств на загальну суму понад 9,4 млн. грн.



Прес-служба прокуратури Південного регіону України
з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері
кількість переглядів: 508